chiptuningede

Chiptuning Amsterdam

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor chiptuning in Amsterdam? Chiptuning Amsterdam heeft de beste performance en service. 14 dagen tevredenheidsgarantie en 5 jaar softwaregarantie. Wij werken met de beste apparatuur die voor chiptuning verkrijgbaar is. Kortom, wij hebben alles in huis om uw chiptuning ervaring tot een succes te maken. Wekelijks weten klanten uit Amsterdam ons te vinden en naar volledige tevredenheid met het nieuwe vermogen thuis te komen.

Chiptuning Amsterdam

Chiptuning Amsterdam wordt vertegenwoordigd door onze vaste partner: MVP-Tuning.
Wij werken dagelijks aan het verbeteren van onze softwarediensten, maar natuurlijk ook onze service.
Wat onderscheidt Chiptuning Amsterdam t.o.v. andere chiptuning aanbieders? Wij gebruiken ten alle tijden uw originele software voor tuning. Hierdoor bent u verzekerd van chiptuning op maat, in tegenstelling tot het simpelweg knip en plak werk waar veel andere tuners aan doen.

Maatwerk Chiptuning

Uw auto is vanuit de fabriek uitgerust met standaard motor-aansturingssoftware. Deze software is ver binnen de maximale belasting van de motor ontwikkeld. Chiptuning Amsterdam benut deze marge door de parameters van software te optimaliseren. Deze afstemming resulteert onder andere in meer vermogen en koppel. Dit proces wordt ‘chiptuning’ genoemd. Motoren die zijn voorzien van een turbo of een andere laaddruk-verhoging kunnen worden geoptimaliseerd tot een verbetering van 20 – 40%. Bij motoren zonder turbo levert auto tuning van de software een vermogenswinst op van ongeveer 10%.