chiptuningede

Chiptuning Den Haag

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor chiptuning in Den Haag? Chiptuning Den Haag heeft de beste performance en service. 14 dagen tevredenheidsgarantie en 5 jaar softwaregarantie. Wij werken met de beste apparatuur die voor chiptuning verkrijgbaar is. Kortom, wij hebben alles in huis om uw chiptuning ervaring tot een succes te maken. Dagelijks weten klanten uit Den Haag ons te vinden en naar volledige tevredenheid met het nieuwe vermogen thuis te komen. Twijfel niet langer wanneer u een betrouwbare partner zoekt voor Chiptuning Den Haag en neem direct contact op. 

Chiptuning Den Haag

Chiptuning Den Haag wordt vertegenwoordigd door onze vaste partner in Den Haag: PM Chiptuning.

Wij werken dagelijks aan het verbeteren van onze softwarediensten, maar natuurlijk ook onze service.

Wat onderscheidt Chiptuning Den Haag t.o.v. andere chiptuning aanbieders?
Wij gebruiken ten alle tijden uw originele software voor tuning. Hierdoor bent u verzekerd van chiptuning op maat, in tegenstelling tot het simpelweg knip en plak werk waar veel andere tuners aan doen.

Maatwerk Chiptuning

Uw auto is vanuit de fabriek uitgerust met standaard motor-aansturingssoftware. Deze software is ver binnen de maximale belasting van de motor ontwikkeld. Chiptuning Den Haag benut deze marge door de parameters van software te optimaliseren. Deze afstemming resulteert onder andere in meer vermogen en koppel. Dit proces wordt ‘chiptuning’ genoemd. Motoren die zijn voorzien van een turbo of een andere laaddruk-verhoging kunnen worden geoptimaliseerd tot een verbetering van 20 – 40%. Bij motoren zonder turbo levert auto tuning van de software een vermogenswinst op van ongeveer 10%.