chiptuningede

Chiptuning Huizen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor chiptuning van uw auto of bedrijfsbus in Huizen? Chiptuning Huizen heeft de beste performance en service. 14 dagen tevredenheidsgarantie en 5 jaar softwaregarantie. Wij werken met de beste apparatuur die voor chiptuning verkrijgbaar is. Kortom, wij hebben alles in huis om uw chiptuning ervaring tot een succes te maken. Dagelijks weten klanten onze partner uit Huizen ons te vinden en naar volledige tevredenheid met het nieuwe vermogen thuis te komen. Twijfel niet langer wanneer u een betrouwbare partner zoekt voor Chiptuning Huizen en neem direct contact op. 

Chiptuning Huizen

Chiptuning Huizen wordt vertegenwoordigd door onze vaste partner in Huizen: Chiptuning on Spot. Chiptuning on Spot voert de tuning graag voor u uit bij u op locatie.

Wij werken dagelijks aan het verbeteren van onze softwarediensten, maar natuurlijk ook onze service.

Wat onderscheidt Chiptuning Huizen t.o.v. andere chiptuning aanbieders?
Wij gebruiken ten alle tijden uw originele software voor tuning. Hierdoor bent u verzekerd van chiptuning op maat, in tegenstelling tot het simpelweg knip en plak werk waar veel andere tuners aan doen.

Maatwerk Chiptuning

Uw auto is vanuit de fabriek uitgerust met standaard motor-aansturingssoftware. Deze software is ver binnen de maximale belasting van de motor ontwikkeld. Chiptuning Huizen benut deze marge door de parameters van software te optimaliseren. Deze afstemming resulteert onder andere in meer vermogen en koppel. Dit proces wordt ‘chiptuning’ genoemd. Motoren die zijn voorzien van een turbo of een andere laaddruk-verhoging kunnen worden geoptimaliseerd tot een verbetering van 20 – 40%. Bij motoren zonder turbo levert auto tuning van de software een vermogenswinst op van ongeveer 10%.