chiptuningede

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie nog meer vermogen uit mijn auto halen?

In de meeste gevallen kunnen wij nog lichtelijk meer vermogen uit uw auto halen, dit kunt u tijdens uw afspraak met de programmeur bespreken.

Hoe zit het met garantie en motorgarantie?

Wij geven 14 dagen tevredenheidsgarantie en 5 jaar (of 60.000km) softwaregarantie. De 14 dagen tevredenheidsgarantie houdt in dat u de tuning gedurende deze periode kunt uitproberen. Mocht u om welke reden dan ook toch terug willen naar uw standaard software? Geen problemen, wij zetten de auto terug naar originele staat en krijgt u het aanbetaalde bedrag terug. Na de 14 dagen is dit natuurlijk ook mogelijk, maar dan zonder geld teruggave.

Wat als de tuning weg is na een dealer update?

Geen paniek, u kunt bij ons terecht voor eenmalig gratis terug zetten van de tuning. Mocht dit vaker gebeuren dan rekenen wij hier 50€ per gebeurtenis voor.

Op welke termijn kan ik bij jullie terecht?

Hoe kunnen jullie de tuning zo scherp aanbieden?

Wij hebben de software aanpassingen in eigen beheer en vinden dat kwalitatieve chiptuning voor iedereen bereikbaar zou moeten zijn. Als u toch twijfels heeft hoe het kan dat iemand een stagte 1 tuning voor een veel hogere prijs aanbiedt, dan kunt u ook aan het andere bedrijf de vraag stellen om de prijs te verklaren.

Kopen jullie de software in?

Nee, wij schrijven de software helemaal zelf. Zodoende garanderen wij ons maatwerk.

Wordt de auto afgesteld op een testbank?

De auto wordt niet standaard afgesteld op de testbank. Hiervoor dient een langere afspraak worden ingepland en zitten uiteraard meer kosten aan. Onze software is altijd getest met vergelijkbare auto's op de weg en op de testbank.

DPF verwijderen of EGR dichtzetten.

Wij doen alleen de softwarematige oplossing. Wij halen geen DPF leeg en zetten geen EGR dicht. In het geval van DPF dient het roetfilter eerst leeggehaald of verwijdert te zijn, daarna is pas de softwareaanpassing mogelijk.
Preventief EGR wegschrijven is in de meeste gevallen mogelijk zonder dichtzetten.
Aanvragen hierover graag alleen via contactformulier.

Opties, pop and bang, anti lag, launch, crackle, etc

Vereiste hiervoor is dat de katalysator verwijdert is, anders is er kans dat deze gaat smelten. Voor het mooiste geluidseffect adviseren wij ook de middendemper te verwijderen. Aanvragen hierover graag alleen via contactformulier.