chiptuningede

Dit is wat anderen zeggen over Chiptuning Ede:

Thomas K
Thomas K
Lees verder
Top service! Vriendelijke man, die je alles kan vertellen over het chippen. Binnen no time was hij klaar. Tijdens het wachten kregen we een lekker koel drankje. Kijk niet langer rond en ga naar Chiptuning Ede, het is je geld zeker waard! Ik merk gelijk verschil, van 95pk naar 140pk, die Polo 1.0 TSI gaat als een malle! Bedankt voor alles!
Guus Schamp
Guus Schamp
Lees verder
Gister mijn opel combo laten chip tunen, s ochtends een mail gestuurd en kon S'middags al terecht, scheen dat er al een tuning op zat maar deze hebben ze kunnen verbeteren. Combo heeft nu veel meer pit gekregen ben er super blij en tevreden mee!
andre van manen
andre van manen
Lees verder
Netjes op tijd. Ik vroeg of ik mee mocht kijken omdat ik het wel interessant vond en ik kreeg netjes uitleg over hoe het werkt en dergelijke. Heb er enorm veel plezier van!
Thom
Thom
Lees verder
Zaterdag offerte aangevraagd en zondag meteen een reactie. Ontzettend snelle en goede service. Mini 2.0D was in 30min verbeterd door hun. Zelfs vermogen instrumenten aangepast op nieuw vermogen. Zeker een aanrader!!
Jasper Vis
Jasper VisRaadt Chiptuning Ede aan
Lees verder
Mijn seat leon 1.6tdi laten chippen bij chiptuning ede. Het verschil was direct al te merken. Motor loopt rustiger en pakt veel beter op. Goed ontvangst en klantvriendelijk. Ik zou dit bedrijf aanbevelen.
walter v straten
walter v straten
Lees verder
heb de auto laten chiptunen in oktober na 4mnd toch maar ook de dsg laten doen nu rijdt de auto heerlijk en schakelt nog beter
Previous
Next