chiptuningede

Garantie

Ons is alles aan gelegen om u voorzien van meer rijplezier. Kwaliteit en Service staan dan ook hoog bij ons in het vaandel.

Alle software die wij programmeren is zorgvuldig ontwikkeld en uitvoerig getest op een testbank en/of de weg. Immers zult u ook op de weg gebruik maken van uw auto, en dat vinden wij dan ook het belangrijkste aspect. Naast het uitvoering testen passen wij de software aan binnen de veiligheidsmarges van de autofabrikant.

Daarnaast geven wij een 14 tevredenheidsgarantie. Bent u binnen deze periode van 14 dagen niet tevreden met de tuning dan zetten wij de auto terug naar originele software en wordt u terugbetaald.

Naast de tevredenheidsgarantie geven wij 5 jaar garantie op onze software. Wordt te tuning ongedaan gemaakt door de dealer bij een software-update dan programmeren wij kosteloos onze tuning in de auto met behoud van de laatste dealer update.

De garantie geldt alleen voor chiptuning/auto tuning. Diensten die te maken hebben met EGR, DPF en opties zoals Pop and Bang, Launch control vallen hier nadrukkelijk niet onder. Dit zijn slijtage gevoelige onderdelen of aanpassingen die de levensduur van onderdelen zoals de turbo kunnen verkorten.

Omdat wij geen kijk hebben op het gebruik van de auto na de tuning wijzen wij u op uw eigen eindverantwoordelijkheid in gebruik van de auto. U dient zelf te zorgen voor goed en tijdig onderhoud. Denk aan motorolie van hoge kwaliteit, bougies, luchtfilter en algeheel onderhoud zoals banden en remmen.

De garantievoorwaarden vindt u ook op uw factuur, die tevens als garantiebewijs dient.

Heeft u naar aanleiding van de garantievoorwaarden nog vragen neem dan gerust op met ons via het contactformulier. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken.