chiptuningede

Audi Tuning

Voordelen Audi Tuning Door Chiptuning Ede

  • Meer kracht en power!
  • Minder schakelen!
  • Meer souplesse door een rustigere motorloop!
  • Verbetering brandstofgebruik bij 'gelijke' rijstijl!
  • Geen invloed op APK!
  • Audi tuning: Auto chippen 14 dagen uitproberen!
  • 5 jaar garantie!
  • Beste service van Nederland

audi chiptuning

Audi tuning kan veilig en vertrouwd Chiptuning Ede voor u verzorgen. 
Doordat wij speciale Audi apparatuur gebruiken kunnen wij veel dieper in het motormanagement van de auto komen. Hierdoor worden essentiele kenvelden bereikt om het perfecte resultaat te bereiken. Audi Tuning voert Chiptuning Ede voor u uit op een verantwoorde manier. 
Middels het herprogrammeren van de software in de ECU (motormanagement computer) kunnen wij uw Audi tunen precies volgens uw wens. Wij leveren dus maatwerk tuning voor uw auto. 
Als u een S-Tronic automaatbak in uw auto heeft dan is het mogelijk om deze ook te tunen zodat de versnellingsbak de overbrenging beter aan kan. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Als S-TRONIC tuning gewenst is, geef dit dan door uiterlijk voordat wij aan de tuning beginnen. ​Hier bij Chiptuning Ede hebben wij een volledig pakket Audi obd-tuning en chiptuning voor zowel oude als nieuwe modellen ontwikkeld. Audi chiptuning software is in eigen huis ontwikkeld en stelt ons in staat om het aan te passen aan uw vereisten en de beste oplossingen op de markt te bieden.Wij bieden een hele reeks voordelen, waaronder meer vermogen, verbeterde rijeigenschappen en een scherpere gaspedaalrespons. Met OBD tuning/OBD chiptuning bedoelen wij het lezen en het terugschrijven van de motormanagement software via de OBD (of OBDII) diagnose ingang. De meeste auto’s van na 1999 beschikken over een OBD-ingang. Het lezen en schrijven via OBD is een veilige manier van ECU flashen. Met onze Audi chiptuning kunt u ook verwachten dat uw Audi-brandstofverbruik en brandstofefficiëntie verbeteren. ​Onze Audi chiptuning biedt een ongeëvenaarde rijervaring en kan eenvoudig in uw voertuig worden geprogrammeerd.

ONS VAKGEBIED

Audi tuning door de specialist. Juiste apparatuur en kennis maken uw bezoek met uw Audi tot een succes.Auto tuning? Natuurlijk door Chiptuning Ede!

Audi tuning

Chiptuning Audi zorgt voor meer vermogen en rijplezier. Plan een afspraak in en overtuig uzelf.

chiptuning audi

Audi Chiptuning zorgt naast meer power en trekkracht voor een efficientere verbranding. Goed voor milieu en uw portemonnee. Alleen brandstof besparen kies dan voor Eco Tuning!

audi chiptuning

WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Lees alle 274 reviews
4.8/5

stuur uw aanvraag