chiptuningede

Chiptuning Almere

Welkom op onze landingspagina van Chiptuning Ede. Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor chiptuning in Almere? Chiptuning Almere heeft de beste performance en service. 14 dagen tevredenheidsgarantie en 5 jaar softwaregarantie. Wij werken met de beste apparatuur die voor chiptuning verkrijgbaar is. Kortom, wij hebben alles in huis om uw chiptuning ervaring tot een succes te maken. Wekelijks weten klanten uit Almere ons te vinden en naar volledige tevredenheid met het nieuwe vermogen thuis te komen. 

Betrouwbaar adres in  Almere

Chiptuning Almere staat voor maatwerk. Naast onze stage 1 tuning kunnen wij in veel gevallen nog een stapje hoger gaan bij auto's waar geen onderdelen aan ge-upgrade zijn. Deze 'fijnafstelling' noemen wij onze stage 1+. Voor stage 2 tuning hebben wij natuurlijk ook mogelijkheden. ​

Wij werken dagelijks aan het verbeteren van onze softwarediensten, maar natuurlijk ook onze service.  ​

Wat onderscheidt Chiptuning Almere t.o.v. andere chiptuning aanbieders?
Wij gebruiken ten alle tijden uw originele software voor tuning. Hierdoor bent u verzekerd van chiptuning op maat, in tegenstelling tot het simpelweg knip en plak werk waar veel andere tuners aan doen.  ​

chiptuning almere

U bereikt Ede binnen 45 minuten vanuit Almere. Het is een stukje rijden maar dan komt u bij een echte chiptuner met meer dan 15 jaar ervaring. Klik op de link voor de performance berekening.

Maatwerk Chiptuning

Uw auto is vanuit de fabriek uitgerust met standaard motor-aansturingssoftware. Deze software is ver binnen de maximale belasting van de motor ontwikkeld. Chiptuning Almere benut deze marge door de parameters van software te optimaliseren. Deze afstemming resulteert onder andere in meer vermogen en koppel. Dit proces wordt 'chiptuning' genoemd. Motoren die zijn voorzien van een turbo of een andere laaddruk-verhoging kunnen worden geoptimaliseerd tot een verbetering van 20 - 40%. Bij motoren zonder turbo levert auto tuning van de software een vermogenswinst op van ongeveer 10%.