chiptuningede

Chiptuning Amersfoort

Welkom bij de landingspagina van Chiptuning Ede voor de stad Amersfoort. Wij hebben geen fysieke vestiging in Amersfoort.
Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor chiptuning in Amersfoort of omstreken? Chiptuning Ede is een no-nonsens bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring.
Wij werken met de beste apparatuur die voor chiptuning verkrijgbaar is. Kortom, wij hebben alles in huis om uw chiptuning ervaring tot een succes te maken. Wekelijks weten klanten uit Amersfoortons te vinden en naar volledige tevredenheid met het nieuwe vermogen thuis te komen. 

Betrouwbaar adres in Amersfoort

Chiptuning Amersfoort staat voor maatwerk. Naast onze stage 1 tuning kunnen wij in veel gevallen nog een stapje hoger gaan bij auto's waar geen onderdelen aan ge-upgrade zijn. Deze 'fijnafstelling' noemen wij onze stage 1+. Voor stage 2 tuning hebben wij natuurlijk ook mogelijkheden.

Wij werken dagelijks aan het verbeteren van onze softwarediensten, maar natuurlijk ook onze service. 

Wat onderscheidt Chiptuning Amersfoort t.o.v. andere chiptuning aanbieders?
Wij gebruiken ten alle tijden uw originele software voor tuning. Hierdoor bent u verzekerd van chiptuning op maat, in tegenstelling tot het simpelweg knip en plak werk waar veel andere tuners aan doen. Wij optimaliseren dus uw originele software ipv een passend bestand van een compleet andere auto te gebruiken.

chiptuning amersfoort

Chiptuning Ede is vanauit Amersfoort met een klein half uurtje te bereiken. Voordeel is dat u bij een echte chiptuner terecht komt met een volledig uitgeruste werkplaats en moderne apparatuur.

Maatwerk Chiptuning

Uw auto is vanuit de fabriek uitgerust met standaard motor-aansturingssoftware. Deze software is ver binnen de maximale belasting van de motor ontwikkeld. Chiptuning Amersfoort benut deze marge door de parameters van software te optimaliseren. Deze afstemming resulteert onder andere in meer vermogen en koppel. Dit proces wordt 'chiptuning' genoemd. Motoren die zijn voorzien van een turbo of een andere laaddruk-verhoging kunnen worden geoptimaliseerd tot een verbetering van 20 - 40%. Bij motoren zonder turbo levert auto tuning van de software een vermogenswinst op van ongeveer 10%.