chiptuningede

Chiptuning Audi

De voordelen van chiptuning van uw Audi op een rij:

Al mogelijk vanaf €299,-

Onze mogelijkheden voor u bespreken? Neem gerust contact met ons op op telefoonnummer 0318 250 555 of gebruik ons contactformulier.

Testimonials (van Google)

Ontzettend blij met het resultaat! Boven verwachting goed gedaan! De auto heeft niet alleen meer power maar rijdt nu ook veel soepeler. (5/5)

Kees Wesselink

BMW F20 gaat als een speer na de tuning! Ik ben ontzettend blij met jullie, het ritje was me meer dan waard. Zal ook zeker aanbevelen binnen vrienden en kennissenkring. (5/5)

Rene Zwartsluis

Super! Binnen 24uur was er plek voor mij. Super getuned. Meer pk’s meer koppel extra +punt ben van de benziene lucht in de auto af.

De geheel tuning vond plaats met een heerlijke bak koffie en gezellige gesprekken😀

Keep on tuning... (5/5)

Martijn van Duppen

Waarom Chiptuning Ede?

Audi tuning kan veilig en vertrouwd Chiptuning Ede voor u verzorgen.
Doordat wij speciale Audi apparatuur gebruiken kunnen wij veel dieper in het motormanagement van de auto komen en de benodigde kenvelden aanpassen om tot net wat beter resultaat te komen dan met universele apparatuur haalbaar is. Chiptuning Audi voert Chiptuning Ede voor u uit op een verantwoorde manier. ​

Middels het herprogrammeren van de software in de ECU (motormanagement computer) kunnen wij uw Audi tunen precies volgens uw wens. Wij leveren dus maatwerk tuning voor uw auto.
Als u een S-Tronic automaatbak in uw auto heeft dan is het mogelijk om deze ook te tunen zodat de versnellingsbak de overbrenging beter aan kan. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Als S-TRONIC tuning gewenst is, geef dit dan door uiterlijk voordat wij aan de tuning beginnen. ​​

Hier bij Chiptuning Ede hebben wij een volledig pakket Audi obd-tuning en chiptuning voor zowel oude als nieuwe modellen ontwikkeld. Chiptuning Audi is in eigen huis ontwikkeld en stelt ons in staat om het aan te passen aan uw vereisten en de beste oplossingen op de markt te bieden. ​

Wij bieden een hele reeks voordelen, waaronder meer vermogen, verbeterde rijeigenschappen en een scherpere gaspedaalrespons. Met OBD tuning/OBD chiptuning bedoelen wij het lezen en het terugschrijven van de motormanagement software via de OBD (of OBDII) diagnose ingang. De meeste auto's van na 1999 beschikken over een OBD-ingang. Het lezen en schrijven via OBD is een veilige manier van ECU flashen. Met onze Audi chiptuning kunt u ook verwachten dat uw Audi-brandstofverbruik en brandstofefficiëntie verbeteren. ​​

Onze Audi chiptuning biedt een ongeëvenaarde rijervaring en kan eenvoudig in uw voertuig worden geprogrammeerd.

Chiptuning Audi - Prijzen

Tijdelijke actie, alle chiptuning die via OBD uitgevoerd kan worden á 299€.
Dit geldt voor 90% van Nederlandse auto's.

Voordelen Chiptuning Audi

Chiptuning van uw Audi zorgt niet alleen voor meer rijplezier maar heeft ook de volgende voordelen:

-De auto voelt krachtiger aan en heeft meer vermogen en trekkracht-
-De gaspedaalrespons wordt aanzienlijk verbeterd-
-De verbranding wordt schoner en dus efficiënter, hierdoor wordt het mogelijk te besparen op brandstof-
-U hoeft minder vaak te schakelen-
-De auto komt soepeler op gang en de motor loopt een stuk rustiger-

Chiptuning Configurator

In onze Chiptuning Configurator kunt u aan de hand van het ingeven van uw autogegevens eenvoudig het huidige vermogen en koppel tegenover de vermogenswinst na de tuning bekijken. Klik daarvoor op onderstaande button:

Audi modellen

Chiptuning Audi A1
Chiptuning Audi A2
Chiptuning Audi A3
Chiptuning Audi A4
Chiptuning Audi A5
Chiptuning Audi A6
Chiptuning Audi A7
Chiptuning Audi A8

Chiptuning Audi Q2
Chiptuning Audi Q3
Chiptuning Audi Q5
Chiptuning Audi Q7
Chiptuning Audi Q8

Chiptuning Audi TT
Chiptuning Audi R8
Chiptuning E-TRON

Audi Chiptuning Garantie

Wij geven op al onze Audi Tuning 14 dagen tevredenheidsgarantie. Bent u niet tevreden met het resultaat dan zullen wij dit proberen op te lossen of te verbeteren. Nog niet tevreden? Dat kunnen wij ons niet voorstellen. Maar in dat geval programmeren wij uiteraard geheel kosteloos uw oude software in uw auto. Daarnaast heeft u recht op 5 jaar software garantie. Mocht, om welke reden dan ook, uw Audi Chiptuning van uw auto verdwijnen dan kunt u bij ons terecht voor een update. Bekijk meer hierover op onze garantie pagina. Audi Chiptuning verzorgen de professionals van Chiptuning Ede veilig en vertrouwd voor u.

Audi tuning

Wij doen ons best om de vermogenswinsten van onze Audi tuning zo goed mogelijk up to date te houden. De afgegeven vermogenswinst na de tuning, zoals wij die communiceren, is uiteraard bij optimale omstandigheden. Wilt u net wat meer of juist iets minder vermogen dan kunnen wij dit voor u realiseren als u dit vooraf aan de tuning aan ons doorgeeft. Audi tuning voeren wij bij Chiptuning Ede veilig en vertrouwd voor u uit.