chiptuningede

BMW Tuning

Chiptuning BMW

BMW tuning (chiptuning) is een snelle en veilige manier om meer vermogen en trekkracht uit uw BMW te krijgen. BMW tuning stage 1 is geschikt voor alle BMW modellen die geen mechanische aanpassingen hebben ondergaan.

Wat maakt onze stage 1 veilig? Wij werken met grootste zorg aan de ontwikkeling van onze software. Alle parameters in de software worden zodanig afgesteld zodat wij binnen de veiligheidsmarges blijven die BMW heeft gereserveerd in uw auto. Chiptuning is mogelijk zowel bij benzine als diesel auto’s. Bij oudere modellen van de E serie die niet over een turbo beschikken is het rendement wel lager. Bij alle andere modellen die wél over een turbo beschikken is het rendement fantastisch. Wij nodigen u uit om dit gerust uit te proberen, u zult versteld staan wat BMW chiptuning aan rijplezier oplevert. Immers als u kiest voor chiptuning door Chiptuning Ede kunt u gebruik maken van onze unieke 14 dagen tevredenheidsgarantie; niet tevreden, geld terug en wij zetten natuurlijk de auto in de originele staat.

BMW Chiptuning dient met uiterste precisie, professionele apparatuur en vooral de juiste voorzorgsmaatregelen te gebeuren. De spanning moet optimaal zijn bij het programmeren van de computer. Het is dan ook noodzaak om de accu van uw auto aan te sluiten op een stabiele lader die niet alleen bijlaadt maar ook de spanning constant houdt. Wij hebben de juiste apparatuur om BMW Tuning veilig voor u te verzorgen. ​

Chiptuning Ede is hét adres in midden Nederland om uw BMW te voorzien van een degelijke, krachtige maar ook duurzame tuning. Maak gebruik van onze tijdelijke actie! Alle OBD stage 1 tuning á 275€!

BMW 1 serie tuning
BMW 2 serie tuning
BMW 3 serie tuning
BMW 4 serie tuning
BMW 5 serie tuning
BMW 6 serie tuning
BMW 7 serie tuning
BMW 8 serie tuning

BMW M2 Chiptuning
BMW M3 Chiptuning
BMW M4 Chiptuning
BMW M5 Chiptuning
BMW M6 Chiptuning

BMW tuning X1
BMW tuning X3
BMW tuning X4
BMW tuning X5
BMW tuning X6

Chiptuning BMW Z3
Chiptuning BMW Z4
Chiptuning BMW Z8