chiptuningede

Chiptuning op locatie

Voordelen Tuning Door Chiptuning Ede

Chiptuning op locatie

Chiptuning bij u op locatie kan een prima oplossing zijn als u liever de auto thuis of op uw werk wilt laten chiptunen. Ook als u het te ver vind rijden naar onze werkplaats kan het mogelijk zijn om een van onze programmeurs te laten langskomen voor chiptuning op locatie. U hoeft alleen de sleutel over te dragen aan onze programmeur en kunt verder gaan met uw bezigheden. Onze servicebus is voorzien van alle apparatuur die nodig is om de chiptuning op locatie goed te laten verlopen. Wij zullen uw auto uitlezen op fouten en maken een korte proefrit vooraf waarbij wij de staat van het voertuig controleren. Vervolgens wordt de standaard software uitgelezen en opgestuurd naar ons hoofdkantoor voor de optimalisatie. Het geoptimaliseerde bestand wordt vervolgens in de ECU van de auto geprogrammeerd. Na de tuning maakt de programmeur een laatste proefrit waarbij de live waardes worden uitgelezen en eventueel bijgesteld zodat de maatwerk tuning gegarandeerd geslaagd is. De betaling kan contant of per pin worden voldaan en de factuur volgt per email.

chiptuning, ons VAKGEBIED

Onze software is reeds geoptimaliseerd op een 4x4 vermogenstestbank. In sommige gevallen zijn kleine aanpassingen nodig die wij ter plekke kunnen uitvoeren.

Maatwerk tuning

Helaas worden wij allemaal getroffen door Covid-19. Onze programmeur houdt veilige afstand en draagt een mondkapje. De sleuteloverdracht kan volledig contactloos gebeuren. De betaling kan contant of per pin worden voldaan. De factuur krijg u per mail toegestuurd.

Contactloos

Met chiptuning op locatie leveren wij dezelfde kwaliteit die u ook in onze werkplaats zou verwachten. Wij gaan met grootste zorg om met uw auto en indien wij iets tegenkomen dan zullen wij dit altijd eerst met u overleggen.

Veilig en vertrouwd

WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

313 reviews! Best beoordeeld met 9,7!
9.7/10

stuur uw aanvraag