chiptuningede

Chiptuning Skoda Fabia 1.2 TDI

Chiptuning Ede kan Chiptuning Skoda Fabia 1.2 TDI 75 pk voor u verzorgen. Wij hebben de software uitvoerig getest en onze klanten zijn zeer over de resultaten te spreken.

De 75 pk en 180 Nm aan koppel kunnen wij optimaliseren naar maar liefst 105 pk en 240 Nm aan koppel op een veilige en verantwoorde manier.

Na de tuning is het nieuwe vermogen direct merkbaar tijdens de proefrit. De auto reageert stukken beter en doordat het koppel al vroeger vrijkomt wordt het rijden met de 3 cilinder een stuk aangenamer. De auto rijdt soepeler en een inhaalmanoeuvre wordt vlotter en dus veiliger.

Benieuwd geworden maar nog niet helemaal overtuigd?
Wij geven 14 dagen tevredenheidsgarantie en 5 jaar softwaregarantie op onze tuning.
Binnen 14 dagen zetten wij uw standaard software terug en krijgt u het betaalde bedrag terug.

De software die wij schrijven is uitvoerig getest zowel op de testbank als door de inmiddels ontelbare auto's die wij van deze afstelling hebben mogen voorzien.

Wij hechten veel waarde aan het leveren van een goed product en daarom doen wij ons uiterste best om onze kwaliteitsstandaard en service op het hoogste niveau te houden voor u.

EGR wegschrijven Skoda Fabia 1.2 TDI

De Skoda Fabia 1.2 TDI staat te boek als een redelijk betrouwbare motor. Toch heeft dit motortype één veel voorkomend probleem: de EGR klep. De reparatie van de EGR klep is redelijk duur en in sommige gevallen kunnen de kosten oplopen tot 1000€ om de klep te vervangen. Wij begrijpen dat niet iedereen dit direct wil of kan spenderen.

Chiptuning Ede kan het volgende voor u verzorgen: EGR wegschrijven.
Hierbij passen wij de software zodanig aan dat de klep in 95% van de gevallen nooit meer problemen zal geven.

De kosten van EGR wegschrijven bij de Skoda Fabia 1.2 TDI 75 pk zijn 200€.