chiptuningede

Chiptuning Sliedrecht

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor chiptuning in Sliedrecht? Chiptuning Sliedrecht heeft de beste performance en service. 14 dagen tevredenheidsgarantie en 5 jaar softwaregarantie. Wij werken met de beste apparatuur die voor chiptuning verkrijgbaar is. Kortom, wij hebben alles in huis om uw chiptuning ervaring tot een succes te maken. Dagelijks weten klanten uit Sliedrecht en omgeving ons te vinden en naar volledige tevredenheid met het nieuwe vermogen thuis te komen. Twijfel niet langer wanneer u een betrouwbare partner zoekt voor Chiptuning Sliedrecht en neem direct contact op. 

Chiptuning Sliedrecht

Chiptuning Sliedrecht wordt uitgevoerd in onze hoofdvestiging in Ede of in Sliedrecht op locatie.

Wij werken dagelijks aan het verbeteren van onze softwarediensten, maar natuurlijk ook onze service.

Wat onderscheidt Chiptuning Sliedrecht t.o.v. andere chiptuning aanbieders?
Wij gebruiken ten alle tijden uw originele software voor tuning. Hierdoor bent u verzekerd van chiptuning op maat, in tegenstelling tot het simpelweg knip en plak werk waar veel andere tuners aan doen.

Maatwerk Chiptuning

Uw auto is vanuit de fabriek uitgerust met standaard motor-aansturingssoftware. Deze software is ver binnen de maximale belasting van de motor ontwikkeld. Chiptuning Sliedrecht benut deze marge door de parameters van software te optimaliseren. Deze afstemming resulteert onder andere in meer vermogen en koppel. Dit proces wordt ‘chiptuning’ genoemd. Motoren die zijn voorzien van een turbo of een andere laaddruk-verhoging kunnen worden geoptimaliseerd tot een verbetering van 20 – 40%. Bij motoren zonder turbo levert auto tuning van de software een vermogenswinst op van ongeveer 10%.