chiptuningede

Chiptuning Utrecht

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor chiptuning in Utrecht? Chiptuning Utrecht heeft de beste performance. 14 dagen tevredenheidsgarantie en 5 jaar softwaregarantie. Kortom, alles in huis om uw chiptuning ervaring tot een succes te maken. Wekelijks weten klanten uit Utrecht ons te vinden en naar volledige tevredenheid met het nieuwe vermogen thuis te komen. 

Betrouwbaar adres in Utrecht

Chiptuning Utrecht staat voor tuning op maat. Naast onze stage 1 tuning kunnen wij in veel gevallen nog een stapje hoger gaan bij auto's waar geen onderdelen aan ge-upgrade zijn. Deze op maat tuning noemen wij onze stage 1+. Voor stage 2 tuning hebben wij natuurlijk ook mogelijkheden.

Wij werken dagelijks aan het verbeteren van onze softwarediensten, maar natuurlijk ook onze service. Wat onderscheidt Chiptuning Utrecht t.o.v. andere tuning aanbieders? Wij gebruiken ten alle tijden uw originele software voor tuning. Hierdoor bent u verzekerd van chiptuning op maat, in tegenstelling tot het simpelweg knip en plak werk waar veel andere tuners aan doen.

Chiptuning op Maat

Uw auto is vanuit de fabriek uitgerust met standaard aansturingssoftware. Deze software is ver binnen de maximale belasting van de motor ontwikkeld. Chiptuning Utrecht benut deze marge door de parameters van software te optimaliseren. Deze afstemming resulteert onder andere in meer vermogen en koppel. Dit proces wordt 'chiptuning' genoemd. Motoren die zijn voorzien van een turbo of een andere laaddrukverhoging kunnen worden geoptimaliseerd tot een verbetering van 20 - 40%. Bij motoren zonder turbo levert auto tuning van de software een vermogenswinst op van ongeveer 10%.

Chiptuning Utrecht is gevestigd te Veenendaal op nog geen 25 minuten rijden.
Onze werkplaats is gevestigd aan de Kazemat 35 in Veenendaal.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons via onderstaande gegevens. Houdt uw kenteken kenteken bij de hand.