chiptuningede

Chiptuning Vergelijken

Welkom op onze pagina die volledig is ingericht voor het vergelijken van erkende chiptuning bedrijven die volgens de normen van Chiptuning Ede werken. 

Waarom Chiptuning Vergelijken is opgezet:

Wij zien een toename en wildgroei aan chiptuning bedrijven op de markt. Veel van deze bedrijfjes stunten met prijzen of speciale acties. Vaak blijkt het om ‘ vanaf prijzen’ te gaan of krijgt u te maken met een iemand die chiptuning erbij doet, en als er iets aan de hand is helaas niet meer bereikbaar blijkt te zijn. Chiptuning Ede wil dit doorbreken door de zoektocht voor u te vergemakkelijken. Hier vind u al onze samenwerkingspartners en erkende chiptuners onder een dak. 

Hoe gaat chiptuning vergelijken in zijn werk? 
Chiptuning Ede heeft door heel Nederland een netwerk van samenwerkingen opgebouwd. Er is een selectie gemaakt van chiptuning aanbieders die volgens onze richtlijnen en normen werken. Dit zorgt ervoor dat u, als klant, een goed product kunt verwachten onder prima voorwaarden. 
Het enige wat u hoeft te doen is het contactformulier vullen en de reacties af te wachten. 
Wij hebben ervoor gekozen om het contact alleen via de mail te laten verlopen. Zodoende staat alles goed geregistreerd en kunt u makkelijker en overzichtelijker uw beslissing nemen.


Chiptuning Vergelijken aanvraag

In de meeste gevallen kunt u de eerste aanbiedingen via Chiptuning Vergelijken verwachten binnen 1 a 2 uur na het insturen van uw aanvraag. 

Maatwerk Chiptuning

Uw auto is vanuit de fabriek uitgerust met standaard motor-aansturingssoftware. Deze software is ver binnen de maximale belasting van de motor ontwikkeld. Chiptuning Den Haag benut deze marge door de parameters van software te optimaliseren. Deze afstemming resulteert onder andere in meer vermogen en koppel. Dit proces wordt ‘chiptuning’ genoemd. Motoren die zijn voorzien van een turbo of een andere laaddruk-verhoging kunnen worden geoptimaliseerd tot een verbetering van 20 – 40%. Bij motoren zonder turbo levert auto tuning van de software een vermogenswinst op van ongeveer 10%.