chiptuningede

OBD tuning

Met OBD tuning / OBD chiptuning bedoelen wij het lezen en het terugschrijven van de motormanagement software via de OBD (of OBDII) diagnose stekker. De OBD stekker is in directe verbinding met de ECU (motormanagement computer van de auto). 

De meeste auto's van na 1999 beschikken over een OBD ingang. Het lezen en schrijven via OBD is een veilige manier van ECU flashen, oftewel herprogrammeren. 

Bij OBD tuning sluiten wij onze laptop aan via de OBD diagnosestekker van de auto. Wij kunnen op deze veilige manier de originele software uit de auto lezen en na het optimaliseren terugschrijven in de auto. 

OBD tuning is de snelste en meest veilige manier om het motormanagement te optimaliseren.

Chiptuning Ede investeert in degelijke en originele apparatuur waardoor een groot deel van de auto's via OBD tuning geoptimaliseerd kunnen worden. 

Zo gebruiken wij alleen originele apparatuur van Alientech, Autotuner Tool, CMD Flashtec, Dimsport, MPPS, en nog vele andere vooraanstaande programmeringsapparatuur.

Wilt u OBD chiptuning laten uitvoeren, dan zit u bij ons goed!
Onze programmeurs zijn vakbekwaam en hoogopgeleid. Alle voorzorgsmaatregelen worden genomen om het herprogrammeren via OBD tuning tot een succes te maken.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, stuur dan gerust een aanvraag in via het contactformulier, of bekijk de vermogenswinst van uw auto direct via onderstaande knop.

obd tuning